PSG Maçında Yıldızlaşan Luyindama'dan Olay Sözler!

Christian Luyindama, "Real Madrid'e karşı oynayacağımız maçta hataya yer yok, kazanmak zorundayız. Elimizden gelenin en iyisini vereceğiz" dedi.

02.10.2019-10:03 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-10:00)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Paris Saint-Germain'e 1-0 mağlup olan Galatasaray'da savunma oyuncusu Christian Luyindama, açıklamalarda bulundu. Maç boyunca PSG forvetlerine geçiş izni vermeyen yıldız oyuncu teknik ekipten tam puan not aldı. Mbappe'nin oyuna girmesinden sonra yıldız oyuncuya da şans vermeyen Luyindama başarılı bir maç çıkarttı.

"ZORLUK YAŞADIM"

PSG'li oyuncuların kendi bölgesinden çok fazla atak yaptığını dile getiren Luyindama, "Birazcık zorluk yaşadım açıkçası. Oradan çok fazla atak yaptılar. Ancak ben elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım" diye konuştu.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Real Madrid ile oynayacakları maçın önemli olduğunu söyleyen Luyindama, "Real Madrid'e karşı oynayacağımız maçta hataya yer yok, kazanmak zorundayız. Elimizden gelenin en iyisini vereceğiz" dedi.

"SONUÇLAR GELECEK.."

Sarı kırmızılı stoper son olarak takımın gidişatıyla ilgili, "Bu sezon çok fazla yeni oyuncu aramıza katıldı. Bizim onlarla beraber daha çok çalışıp daha çok alışkanlık kazanmamız gerekiyor. Bu alışkanlık geldikçe sonuçlar da gelecek" yorumunu yaparak sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal