PSG Başkanı Al-Khelaifi’den Ronaldo'ya Övgü!

Fransa Ligue 1'in tescil olmasıyla bu sezonun şampiyonu ilan edilen Paris Saint- Germain Başkanı Nasser Al- Khelaifi, önemli açıklamalar yaptı.

19.05.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-11:36) PSG Başkanı Al-Khelaifi’den Ronaldo'ya Övgü!

Bütün dünyada olduğu gibi Fransa'da da yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının yayılması dolayısıyla durdurulan ligler ile ilgili geçtiğimiz haftalarda karar verilmişti.

Ligleri tescil eden Fransa Futbol Federasyonu, 2019- 2020 sezonu için Paris Saint- Germain'i şampiyon ilan olmuştu. Paris kulübünün başkanı Nasser Al- Khelaifi, Fransız medyasına açıklamalarda bulundu.

RONALDO'YA ÖVGÜ DOLU CÜMLELER

Bu zamana kadar takıma Zlatan İbrahimovic, David Beckham gibi önemli futbolcuları kazandıran Al-Khelaifi, Serie A devi Juventus'ta top koşturan Cristiano Ronaldo'ya da yeşil ışık yaktı.

France Football'a açıklamalarda bulunan Al- Khelaifi, Portekizli süperstardan övgü dolu cümlelerle bahsetti. Katarlı iş insanı, ''Her gün daha iyi olma arzusuyla motive olmaya devam ediyor ve her zaman sınırlarını zorluyor. Bu amansız iradeye hayranım. Geleceğin tüm sporcuları için harika bir örnek.'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal