Prosinecki'den Erteleme Önerisi

Hes Kablo Kayserispor Teknik Adamı Robert Prosinecki, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle maçların taraftarsız yapılmasının futbolun doğasına ters olduğunu vurgulayarak, bazı Avrupa ülkelerinde olduğu gibi liglerin ertelenebileceğini dile getirdi.

16.03.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-15:46) Prosinecki'den Erteleme Önerisi
Süper Lig'in 27. hafta maçlarında Fenerbahçe ile gerçekleştireceği karşılaşmanın hazırlık çalışmalarına Recep Mamur Tesisleri'ndeki idmanla start veren Kayserispor'da, teknik adam Prosinecki, antrenman öncesi muhabirlere açıklamalar yaptı.

Ligde dün BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında elde ettikleri 2-1'lik galibiyeti yorumlayan Prosinecki, her karşılaşmayı final olarak oynadıklarını belirterek, "Şimdi önümüzdeki maça odaklanıyoruz. Liglerin iptal edilmesiyle ilgili bir durum var. Biz maçların oynanacağını düşünerek çalışmalara başladık. Kayserispor'u ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız." sözleri kullandı.

Robert Prosinecki, "ligden düştü" olarak görülen Kayserispor'un pes etmediğini gösterdiklerini vurgulayarak, şu sözleri söyledi:

"Fenerbahçe maçına bu öz güvenle çıkacağız. İki oyuncumuzun olmaması dezavantaj ancak bekleyen futbolcularım da iyi performans gösterir. Dünyada bir panik var. Küresel bir problem var. Avrupa'daki çoğu lig ertelendi. Ülkem Hırvatistan'da okullar tatil edildi, ligler iptal edildi. Çoğu yerde koronavirüse karşı bu anlamda tedbirler alınıyor. Türkiye'de Avrupa'ya kıyasla şu an için çok büyük bir problem görünmüyor. Dün oynadığımız maçta taraftarın olmaması, bomboş statta oynamak futbolun doğasına aykırı. Futbol bu şekilde olmaz, olmuyor. Bu yüzden de tüm Avrupa'da liglerin ertelenmesi gibi bir karar burada da gündeme gelebilir. Bilmiyorum yetkililer nasıl düşünüyor ancak taraftarsız futbol hiçbirimizin içine sinmiyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal