Prosinecki: 'İlk Hata Yapanın Kaybedeceği Maçtı'

Denizlispor Teknik Patronu Robert Prosinecki, beraberliğe giden bir karşılaşmada gelen ilk hatadan dolayı mağlup olduklarını belirtti.

29.09.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-08:55) Prosinecki: 'İlk Hata Yapanın Kaybedeceği Maçtı'

Süper Lig’in 3. hafta kapanış karşılaşmasında Yukatel Denizlispor, deplasmanda mücadele etttiği Antalyaspor’a 1-0 kaybetti. Karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Prosinecki, mücadeleye iyi başladıklarını ama kendi hatalarından rakibe pozisyon yaptırdıklarını aktardı.

'BERABERLİĞE GİDEN BİR MAÇTI'

Böyle karşılaşmalarda ilk hata yapanın kaybedeceğini vurgulayan Prosinecki, “Beraberliğe gidebilecek bir maçtı. Antalyaspor’un çok fazla yaptığı bir şey yoktu. Kendi pas hatalarımızdan, hata yaptık, pozisyon verdik. Bunlar olunca rakip bunlardan faydalanıyor. İleride üretken değiliz. Beni endişelendiren durum bu, istediğimiz şeyleri yapamıyoruz” şeklinde konuştu.

'BİZİ BASKIYA İTİYOR'

Ligde iki kez yenilip, bir beraberlik aldıklarını kaydeden Prosinecki, “Bu sizi baskıya ittirir. Bu baskıdan hemen kurtulmamamız lazım. Takımın biraz sakin olması gerekiyor. Bu baskıdan kurtulup önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Takımıma güveniyorum. Oynadığımız futbol bu değil. Daha iyisini yapabiliriz. Biraz daha sakin kalıp rakibimize hazırlanıp, 3 puanı almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal