Prosinecki: '8 Final Maçı Oynayacağız'

Hes Kablo Kayserispor teknik patronu Robert Prosinecki, kalan 8 karşılaşmanın da kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

21.05.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-15:22) Prosinecki: '8 Final Maçı Oynayacağız'

Süper Lig'de 18. basamakta yer alan ve ligde kalma savaşı veren Hes Kablo Kayserispor, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından ötürü ligin askıya alınmasının sona ermesi ile hazırlıklarına bıraktığı yerden devam ediyor.

Teknik adam Robert Prosinecki liderliğinde antrenman yapan sarı- kırmızılı kulüp son 8 haftada 4 iç saha 4 deplasman karşılaşmasında sahaya çıkacak. İlk olarak İstanbul'da yapacağı Fenerbahçe karşılaşmasına çalışan Hes Kablo Kayserispor tempoyu yükseltmeye başladı.

Hes Kablo Kayserispor teknik patronu Robert Prosinecki, devam edecek 8 haftanın kendileri için son derece önemli olduğunu dile getirerek, "Ligin son sırasındayız. Lige uzun süre ara verildi. Lige tekrardan konsantre olmaya çalışıyoruz. Bizim çok önemli 8 maçımız var. 8 final maçı oynayacağız. Maksimum puan toplamak zorundayız. Zaman daralıyor ve işi sıkı tutmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal