Premier Lig'in Yeni Lideri Leicester

Premier Lig'de haftanın en zorlu karşılaşmalarından biri olan Leicester City evinde oynadığı karşılaşmada güçlü rakibi Chelsea'yi 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

20.01.2021-11:29 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-11:29) Premier Lig'in Yeni Lideri Leicester

King Power Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Leicester City oldukça hızlı başladı henüz daha dakikalar 6'yı gösterirken Barnes'ın asistinde harika bir vuruşla topu ağlara gönderen Ndidi maçın ilk dakikalarında tabelayı 1-0'a getirdi. Golün ardından konuk ekip Chelsea baskı kurmaya çalışsada ev sahibi Leicester maçın kontrolünü rakibine kaptırmadı. 

Chelsea'nin baskı kurmaya çalıştığı dakikalarda ilk yarının son anlarına doğru girilirken Albrighton'un asistinde Maddison 41.dakikada topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarının son anlarına doğru gelen bu golden sonra yarıda başka gol gelmezken ev sahibi Leicester soyunma odasına güçlü rakibi karşısında 2-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise daha kontrollü bir oyun oynayarak iyi savunma yapan bir Leicester City vardı. Chelsea'de Werner ve Ziyech'in oyuna girmesiyle birlikte hücüüm anlamında daha etkili bir takım görünümü çizen Chelsea karşısındaki güçlü Leicester savunmasını bir türlü açamadı. 

İkinci yarıda gol sesi çıkmazken ev sahibi Leicester City sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisiyle 38 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Konuk ekip Chelsea ise kötü gidişatını tersine çeviremedi ve 29 puanda kalarak 8.sırada yer aldı.

Leicester City'de forma giyen milli yıldızlarımız Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü, maçı yedek kulübesinden tamamladı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal