Premier Lig'den Bir Kulüp Daha Luyindama’yı İstiyor

Galatasaraylı futbolcuya Premier Lig takımlarının ilgisi gün geçtikçe artmakta. Önceden de adı çokça Premier Lig kulüpleriyle geçen Christian Luyindama için yeni bir iddia ortaya çıktı.

03.04.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-14:57) Premier Lig'den Bir Kulüp Daha Luyindama’yı İstiyor

Galatasaray'ın geçen sezon Belçika ekibi Standart Liege'den transfer ettiği Christian Luyindama için yeni bir transfer iddiası daha ortaya çıktı.

İngiliz medyasında yazılan habere göre, Luyindama için 1 numaralı talip, Premier Lig kulübü Everton oldu. Mavi-beyazlıların menajeri Carlo Ancelotti, yaz transfer döneminde takımına mutlaka bir defans oyuncusu katmayı planlıyor ve bu hususta ilk tercih olarak sarı-kırmızılı takımın Kongolu yıldızı yer alıyor.

EVERTON KARARI ANCELOTTI'YE BIRAKTI

Ada medyasında çokça yer alan Ancelotti- Luyindama iddiaları yapılan haberle daha da netlik kazanırken, İngiliz temsilcisinin transfer hakkında son sözü İtalyan teknik adama verdiği açıklandı.

BOURNEMOUTH’DA DEVREYE GİRECEK

Luyindama için son gelen iddia ise Bournemoth takımından oldu. Tecrübeli futbolcu için takım yönetiminin devreye sokulduğu ve Aston Villa'nın yaptığı gibi futbolcuyu yakından izlediği belirtildi.

Christian Luyindama, bu sezon oynadığı toplam 15 karşılaşmada gol veya asist sağlayamazken, 1336 dakika oynamayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal