Prekazi: 'Zenginlere Özel Şampiyonlar Ligi Yaptılar'

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Prekazi, bugünkü Şampiyonlar Ligi seviyesinden duyduğu rahatsızlığı anlattı.

27.04.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-11:34) Prekazi: 'Zenginlere Özel Şampiyonlar Ligi Yaptılar'
Galatasaray'ın efsane isimlerinden Prekazi, bugünkü Şampiyonlar Ligi seviyesinden duyduğu rahatsızlığı şu şekilde anlatıyor:

"Zenginlere özel olarak Şampiyonlar Ligi yaptılar. Avrupa'dan herkes Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor ama kim oynuyor? Zenginler... Bakıyorsunuz transferlere 50 milyonlar, 100 milyonlar, 200 milyonlar harcıyorlar... Futbolcular bu kadar para etmez ki. Bu imkansız bir olay. Kulüpler futbolculara çok para veriyorlar. Bana göre Messi'ye para yetmez. Özel ve tek. Dünyada başka yok. Messi aynı Maradona gibi, Pele gibi... Zamanında böyle futbolcular vardı. Messi'yi para konusunda dışarıda tutuyorum. Çünkü o her şeyi yapıyor. Ronaldo'yu hiç beğenmem. O modern futbolcu. İyi atlet..."

BENİ ANLAMADILAR

Prekazi, ilk başta alışamadığı Galatasaray'da ilerleyen zamanlarda nasıl çözümler ürettiğini şöyle anlattı: "Ben takımda herkesle iyi anlaşıyordum. Ben böyle biriydim. Benim beynimde bilgisayar var... İlk başta zorlandım. Sonra futbolcuları tanımaya başladım. Hangi oyuncuya nasıl pas atmalıyım, neler yapmalıyım diye kafamdaki bilgisayara kaydettim. Beni anlasalardı daha iyi işler yapabilirdik."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal