Potada Karşılaşacak Rakipler Belli Oluyor

Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan'ın karşılacağı play-off turunun kura çekimi 8 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.

07.02.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-11:04) Potada Karşılaşacak Rakipler Belli Oluyor

Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan'ın karşılacağı play-off turunun kura çekimi 8 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan'ın yer aldığı play-off turunun kura çekimi 8 Şubat Cuma günü yapılacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takımın bulunacağı turun kura çekimi, İsviçre'nin Mies şehrindeki FIBA Basketbol Evi'nde TSİ 14.00'te düzenlenecek.

Gruplarını birinci sırada bitiren ekipler, dördüncü durumdaki takımlarla, ikinciler ise üçüncülerle eşleştirilecek. Aynı grupta bulunan ekipler, bu turda birbirleriyle oynayamayacak.

Eşleşmelerde gruplarında birinci ve ikinci sırada bulunan takımlar, ilk maçı deplasmanda oynayacak. Kura çekiminde çeyrek final eşleşmeleri de belli olacak.

Play-off'ta son 16 takımın oynayacağı turda ilk maçlar 5-6 Mart, rövanşlar ise 12-13 Mart'ta düzenlenecek. Çeyrek final müsabakaları ise 26-27 Mart ve 2-3 Nisan'da gerçekleşecek.

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan ile eşleşebilecek üçüncüler arasında Nanterre 92 (Fransa), Brose Bamberg (Almanya), Neptunas (Litvanya) ve Nizhny (Rusya) bulunuyor. Aynı gruplarda mücadele ettiklerinden dolayı Banvit ile Nizhny, Beşiktaş Sompo Japan ile Neptunas eşleşemeyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal