Polonya Nawalka Hakkında Kararını Verdi!

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubunda yer alan ve 3 puanla grubu son sırada bitirerek şampiyonaya veda eden Polonya Milli Takımı'nda teknik direktör Adam Nawalka ile yolların ayrılacağı açıklandı.

03.07.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-17:01) Polonya Nawalka Hakkında Kararını Verdi!

Polonya Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada, sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek 60 yaşındaki çalıştırıcı ile sözleşme uzatılmayacağı bildirildi.

Açıklamada, Polonyalı teknik adamın 30 Temmuz'a kadar takımın başında kalacağı, bu dönemde yeni teknik direktör konusunda görüşmeler yapılacağı belirtildi.

2013 yılından beri Polonya Milli Takımı’nın başında bulunan Nawalka ise Dünya Kupası’nda alınan sonuçlardan kendisinin sorumlu olduğunu vurgulayarak, "Beklentileri karşılayamadık. Sahada planlarımızı uygulayamadık ve hedeflerimizin altında kaldık. Hayal kırıklığına uğradık ve bunun tek sorumlusu benim." şeklinde konuştu.

Dünya Kupası'nda H Grubu'nda yer alan Polonya, Senegal'e 2-1, Kolombiya'ya da 3-0 mağlup olmuş, tek galibiyetini ise Japonya karşısında 1-0’lık skorla almış ve 3 puanla grubu son sırada bitirmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal