Pogba'dan Hırvatistan Maçı Öncesi Arkadaşlarına Müthiş Motivasyon!

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nın şampiyonu Fransa’nın yıldız oyuncularından Paul Pogba’nın Hırvatistan ile oynanan final maçı öncesi soyunma odasında arkadaşlarına yaptığı konuşma ortaya çıktı.

19.07.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-15:12)

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Fransa’nın şampiyonluğu ile sonuçlanan 2018 FIFA Dünya Kupası beraberinde pek çok ilginç hikayeler de çıkardı.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fransa Milli Takımı’nın yıldız orta sahası Paul Pogba’nın Hırvatistan ile oynanan final karşılaşması öncesinde soyunma odasında arkadaşlarını motive ettiği konuşma gibi…

Manchester United forması giyen 25 yaşındaki yıldızın soyunma odasında arkadaşlarını motive etmek adına yaptığı konuşma kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarırken birçok kullanıcı da sosyal medya ağlarında bu konuşmanın videosunu paylaştı.

4-2’LİK GALİBİYET 2. ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası final karşılaşmasında Hırvatistan ile kozlarını paylaşan Fransa rakibini 4-2 mağlup ederek 2. Kez Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Fransa’ya şampiyonluğu getiren goller 18. dakikada Mario Mandzukic (kendi kalesine), 38. dakikada penaltıdan Antoine Griezmann, 59. dakikada Paul Pogba ve 65. dakikada Kylian Mbappe’den gelirken Hırvatistan’ın gollerini 28. dakikada Ivan Perisic ve 69. dakikada Mario Mandzukic kaydetmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal