Pogba: ‘Sadece Babalık Yapıyorum, O Yetiyor’

İngiltere Premier Lig’de Manchester United’da oynayan Paul Pogba, coronavirüs sebebiyle liglerin durdurulmasıyla evde ailesiyle vakit geçirdiğini belirtti.

31.03.2020-10:23 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-10:21) Pogba: ‘Sadece Babalık Yapıyorum, O Yetiyor’

Manchester Unitedlı oyuncular Paul Pogba ve Jesse Lingard, takımın resmi internet sitesinde yayınlanan programa konuk olarak, zamanlarını nasıl geçirdiklerini paylaştı.

Pogba, evde ailesiyle kapalı bir hayat sürdüğünü söyleyerek, "Sadece babalık yapıyorum, o yetiyor, beni meşgul ediyor. Yemek yapıyorum, eşime yardım ediyorum ve normal bir baba oluyorum diyebilirim." şeklinde konuştu.

Taraftarlarına evden çıkmamaları yönünde çağrıda bulunan Fransız yıldız, "Manchester United’ı desteklemeye devam edin. Umarım yakında geri döneceğiz. Futbola dönmek ve kupalar kazanmaya devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"FUTBOL YENİDEN BAŞLADIĞINDA HAZIR OLACAĞIZ"

Jesse Lingard da evde idmanlarına devam ettiğini ve futbola tekrardan başlamak için sabırsızlandığını açıkladı.

Sosyal medyada zaman harcadığını belirten Lingard, "Takım arkadaşlarımızla bir WhatsApp grubumuz var, oradan haberleşiyoruz. Zihnimi meşgul etmeye ve aktif kalmaya çalışıyorum." dedi.

Yetkililerin dediklerinin dikkate alınmasının çok önemli olduğunu vurgulayan İngiliz yıldız, "Evde kalmalıyız. Ellerimizi sık sık yıkamalıyız. Futbol yeniden başladığında hazır olacağız. Evlerimizde ve bahçelerimizde sıkı bir şekilde çalıyoruz. Geri dönmek için sabırsızlanıyoruz." Değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal