Podolski: 'Kupayı Kesin Alırız'

Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Başkan Öztürk'ün canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı.

21.04.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-10:24) Podolski: 'Kupayı Kesin Alırız'
Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Başkan Öztürk'ün canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı.

Polonya asıllı Alman forvet, "Koronavirüs günlerinde Antalya'da kendini daha mı güvende hissediyorsun?" sorusunu gelmesi üstüne, şu sözleri söyledi:

"Artık yeni evim Antalya ve buradayım. Baktığımızda da kesinlikle burada güvende hissediyorum, hatta durum Almanya'da biraz daha kötü buradan. Genel anlamda baktığımızda bekleyip en hızlı şekilde lige başlamak, işimizi yapmak istiyoruz."

"Kupayı alacağımıza inanıyorum"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor'la yaptıkları yarı final ilk karşılaşmasında yenildiklerini hatırlatan 34 yaşındaki golcü, "Dezavantajlıydık biraz ama son maç gibi oynarsak kupayı da alacağımıza inanıyorum. Biraz şanssızlığımız vardı ama kesinlikle kupayı da alırız. Ligler ertelenmese her şeyin yolunda gideceğine inanıyordum. Özellikle sadece oynadığım futbolla değil, kulüplerde karakterimle, yaptıklarımla öne çıkmak da çok önemli." ifadelerini kullandı.

"Artık pazarda beni tanıyorlar"

Podolski, bir seyircinin "Çok fazla pazara gitme" ikazı üstüne, "Artık pazarda beni tanıyorlar. Semt pazarından her şeyi aldım. Oradaki kültürü çok seviyorum. Her şeyi çok taze bir şekilde alabiliyorsun. İnsanlar, oradaki atmosfer çok natürel. İnsanlarla bir arada olmayı seviyorum." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal