Pınar Karşıyaka Durdurulamıyor

Ligde 7 maçlık seri yaparak liderlik koltuğunda yerini sağlamlaştıran Pınar Karşıyaka, Avrupa'da BC Kyiv'i eleyerek son dört takım arasında yerini aldı. Coach Ufuk Sarıca, “2012 yılında da birlikte final oynamıştık. Yarım kalan hikâyeyi tamamlamak, FIBA Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getirmek istiyoruz" dedi

13.03.2020-16:52 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-16:46) Pınar Karşıyaka Durdurulamıyor

Ligde 7 yıl sonra gelen 7 maçlık galibiyet serisi moralli olan Pınar Karşıyaka, FIBA Avrupa Kupası'nda da BC Kyiv'i iki maçta da yenerek yarı final biletini kaptı. Ufuk Sarıca'nın liderliğinde çok verimli bir sezon geçiren, Türkiye'de Play-off' u büyük ölçüde garantileyen Pınar Karşıyaka, FIBA Avrupa Kupası'nda da son dörde kaldı.

'YARIM KALAN HİKAYEYİ MUTLU SONLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ'

2012 yılında Pınar Karşıyaka ile finale kalan Sarıca, “Şampiyonluk için önümüzde iki adım var. Önce yarım finali kazanmalı sonra finali düşünmeliyiz. En büyük hayalimiz, FIBA Avrupa Kupası’nı Türkiye’mize, kentimize, takımımıza, taraftarlarımıza armağan etmek… Yarım kalan bu hikâyeyi mutlu sonla tamamlamak istiyoruz. Avrupa’da üst üste 13’üncü maçımızı kazandık. Bu başarıyı sürdürmek, kupayı müzemize götürmek için aynı çalışkanlığı sürdürmek zorundayız" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal