Pierre Webo'dan Şampiyonluk Sözleri! ''Fenerbahçe Uefa Kupasını Alır''

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Webo açıklamalarda bulundu..

29.08.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-11:56) Pierre Webo'dan Şampiyonluk Sözleri! ''Fenerbahçe Uefa Kupasını Alır''

Fenerbahçeli taraftarların çok sevdiği ve unutamadığı forvetlerden biri olan Pierre Webo açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımın kaliteli olduğunu dile getiren Pierre Webo şampiyonluk iddiasında bulundu.

VEDAT MURİÇ TAM BİR TANK

Pierre Webo: "Muriqi çok iyi bir golcü. Ibrahimovic, Milosevic, John Carew tipinde onlara benzer profile sahip bir futbolcu. Tank diye tabir edilen pivot tipi santrfor. Son maçlarda onu izlediğimde çok özellikli bir futbolcu olduğunu gördüm"

FENERBAHÇE UÇUYOR

"Fenerbahçe'nin attığı gollere bakın tüm kulübe adeta havaya uçuyor. Benim oynadığım döneme ait benzer detaylar var. O zaman yaşadığım şeyleri şimdi kameralardan izliyorum ve Fenerbahçe'nin doğru yolda olduğunu görüyorum"

UEFA KUPASINI ALABİLİRLER

"Fenerbahçe, Avrupa'da sadece yarı final oynayabilecek değil kupa kaldırabilecek potansiyele sahip bir kulüp. Bir gün Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ni kazanabileceğine inanıyorum. Ve umarım ben de o gün o statta olurum."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal