PFDK Kararları Açıklandı! İşte Cezalar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na 60 gün hak mahrumiyeti, Medipol Başakşehirli Manuel da Costa’ya da 3 maç men cezası verdi.

11.12.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-16:35) PFDK Kararları Açıklandı! İşte Cezalar

PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na, bordo mavili kulübün resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulması sebebiyle 60 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası verdi.

PFDK, Medipol Başakşehirli Manuel da Costa'ya ise Adana Demirspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketinden dolayı 3 resmi karşılaşmadan men ve 13 bin TL para cezası verdiğini duyurdu. Tecrübeli savunma oyuncusu, bu cezanın ardından Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak Galatasaray müsabakasında mücadele edemeyecek.

Kurul ayrıca, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile deplasmanda oynadığı maçta, taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve aynı sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu karşılaşmada ilk kez gerçekleştirilmesinden ötürü sarı kırmızılı ekibe ihtar cezası verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal