Petr Cech: 'Rooney, En Çok Zorlandığım Rakipti'

Premier Lig'de 15 sene boyunca Chelsea ve Arsenal’de görev yapan eski Çek file bekçisi Petr Cech, kariyerinde en fazla zorlandığı oyuncuyu açıkladı.

11.05.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-09:28) Petr Cech: 'Rooney, En Çok Zorlandığım Rakipti'
İngiliz Mirror gazetesinde paylaşılan haberde; geçtiğimiz yaz Arsenal formasıyla futbol kariyerini sonlandıran Petr Cech, kariyerinde oynadığı en zorlu forvetin Wayne Rooney olduğunu belirtti.
'ROONEY, TAHMİN EDİLEMEZDİ'
İngiltere Premier Lig kariyerinde 11 sene Chelsea ve 4 sene de Arsenal’de top koşturan Cech, bu zaman zarfında Thierry Henry, Sergio Aguero, Luis Suarez, Fernando Torres gibi dünyanın en iyi forvetlerine karşı kaleyi korudu.
Fakat eski Çek yıldız eldiven, "Wayne Rooney en çok zorlandığım rakipti. Manchester United'a karşı oynadığımız her maçta, her topu aldığı zaman farkında olduğumdan emin olmalıydım, çünkü o çok tahmin edilemez ve çok zekiydi." ifadelerini kullandı.
'HARİKA BİR YOLCULUKTU'
Premier Lig ile alakalı geçmişi hususunda Petr Cech, "Geriye dönüp baktığımda, iyi şeyler için mutluyum, tam olarak istediğimiz gibi gitmeyen şeylerden memnun değilim ama harika bir yolculuktu. Gerçekten çok keyif aldım. Eğer şansım olsaydı, tekrar tekrar yaparım." şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal