Pepe kendisi mi geldi buraya? Fikret Orman Yönetimine Sorun!

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş’in açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

14.02.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-15:09) Pepe kendisi mi geldi buraya? Fikret Orman Yönetimine Sorun!

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş’in açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şenol hocanın söylediklerinde çok kritik bir şey var. 'Borçların sebebi yabancı oyuncular.' dedi. Borçların sebebi yabancı oyuncular değil, yabancı oyunculara o paraları verip getirenler. Pepe kendisi mi geldi buraya? Fikret Orman yönetimine sorun. 'Para yok mu? Kusura bakmayın' deyip gitti.

Oynatın, yerli oyuncu oynatın. Oynatıyor Trabzonspor işte. Trabzon çıkardı işte bak, kaç tane genç çocuk oynatıyor. Bir zahmet birazcık uğraşın. Uğurcan'dan iyi kaleci mi var? İngiltere'den, Almanya'dan kaleci getirsene bana Uğurcan'dan iyi. Merih, Çağlar, Ozan, Cengiz... Var oyuncularımız, çıkıyor.
Çıkmayı bırak, 29-30 yaşından sonra yaşı gelenler top oynamaya başladı. Adem oynuyor işte. Adem, yerli serbestisi olsa bu kadar yırtınır mı? Uçuyor adam ya. Futbolu seviye atladı. Efecan, futbolu seviye atladı.

M. Başakşehir bir 4-2-4'le mi oynayacak yoksa orta sahayı 3'leyen bir anlayışla mı oynayacak, bu da maç için belirleyici.
Fenerbahçe skoru alabilirse, aldıktan sonra çıkarabilir ya da Emre çok hazırdır. Gustavo'dan vazgeçmek kolay değil. Ligde hiçbir takımın bu kadar bağımlı olduğu biri yok. Galatasaray-Muslera ilişkisi gibi ya da Atiba-Beşiktaş.

Abdulkadir Ömür, çok şanssız bir dönemde sakatlandı. Oyununu bir üst seviyeye taşıyabilecek eşikte duruyordu. Onu, İspanya'da büyük bir takımın formasıyla görmekte zorlanmıyorum. Rollerin belirgin olduğu, atak şablonlarının kesin olduğu bir kulüpte çok daha büyük işler yapabilir. Barcelona, Real Madrid, Valencia, Sevilla, buralara çıkabilecek bir oyuncu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal