Pep Guardiola’dan Kevin de Bruyne Açıklaması! Serbest Kalma Bedeli Dudak Uçuklattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin İspanyol menajeri Pep Guardiola, takımın yıldız isimlerinden Kevin de Bruyne'nin sözleşmesindeki serbest kalma bedelini duyurdu.

14.09.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-11:49) Pep Guardiola’dan Kevin de Bruyne Açıklaması! Serbest Kalma Bedeli Dudak Uçuklattı

Son şampiyon Manchester City’nin başarılı teknik adamı Pep Guardiola, Belçikalı orta saha oyuncusu Kevin de Bruyne’nin sözleşmesinde bulunan serbest kalma bedelini açıkladı.

Yaz transfer döneminde ismi sıkça Avrupa’nın dev ekipleriyle anılan Belçikalı yıldız hakkında açıklamalarda bulunan Guardiola, 27 yaşındaki yıldız için övgü dolu ifadeler kullandı. Universo Valdano'ya verdiği röportajda Kevin de Bruyne hakkında övgüler yağdıran tecrübeli teknik direktör, Belçikalı yıldızın satılık olmadığını söyledi.

47 yaşındaki İspanyol teknik adam yıldız orta saha için ''Kevin çok iyi, çok dinamik bir oyuncu. O, inanılmaz bir çocuk. Üzgünüm ancak Kevin satılık değil. Serbest kalma bedeli ise s250 milyon euro.'' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal