Pendikspor-Altınordu Karşılaşmasında Örnek Davranış!

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Pendikspor ile Altınordu’yu karşı karşıya getiren müsabakada ev sahibi ekibin teknik direktörü Sinan Yücer, müthiş bir fair-play örneği sergiledi.

26.09.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-10:30) Pendikspor-Altınordu Karşılaşmasında Örnek Davranış!

Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Altınordu ile oynanan karşılaşmada alkışlanacak bir hareketin altına imza attı. Yücer, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmasından ardından 82. dakikada Kerim Alıcı'nın sakatlanması sonucu sahada 10 kişi mücadele eden Altınordu karşısında, takımından Ahmet Yazar'ı oyundan alarak mücadelenin 10'a 10 tamamlanmasını sağladı.

İzmir ekibinin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Pendik Stadı'nda yapılan ve ev sahibi ekibin 2-1’lik galibiyetiyle tamamlanan müsabakada Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, fair-play örneği sergileyerek maça damga vurdu.

Altınordu, maçtaki ilk değişikliğini, 62. dakikada Berkay Görmez'in yerine Kerim Alıcı’yı oyuna dahil ederek gerçekleştirdi. 66 ve 79. dakikalarda iki futbolcu daha değiştirerek, üç oyuncu değişikliği hakkını da kullanan Ege temsilcisinde, sonradan oyuna giren Kerim Alıcı, 82. dakikada rakibiyle çarpıştığı pozisyonun ardından başından yaralandı. Altınordu, Kerim Alıcı'nın sakatlanarak sahayı terk etmesi sebebiyle 10 kişi kaldı.

Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, rakibinin 10 kişi kalmasından sonra fair-play örneği göstererek futbolcusu Ahmet Yazar’ı oyundan çıkardı. Bu şekilde karşılaşmanın son 8 dakikasını iki ekip de 10'ar kişiyle bitirdi.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan Kerim Alıcı'nın yapılan kontrollerinin ardından önemli bir duruma rastlanmadığı, bir süre kontrol altında tutulacak futbolcunun, ardından taburcu edileceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal