Pelkas'tan Şampiyonluk Sözü

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dimitrios Pelkas, şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

21.10.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-14:20) Pelkas'tan Şampiyonluk Sözü

Sarı-Lacivertliler'in PAOK'tan kadrosuna kattığı Yunan on numara Dimitrios Pelkas, açıklamalarda bulundu. Pelkas, şampiyonlukla ilgili iddialı konuşurken, Trabzonspor maçı için de görüş bildirdi.

İşte Pelkas'ın açıklamaları:

MAÇLARA TEK TEK BAKARAK İLERLEMELİYİZ

Uzak gelecekteki veya sonunda ne olacağını düşünmedim. Tek tek maçlara bakarak ilerlememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bir önceki maçtan hatalardan ders çıkartarak neyi daha iyi yapabilirize  odaklanmalıyız. Şu an için pazar gününe odaklanmalıyız. Tabii ki şampiyonluk hedefimiz. Bunun için de en iyisini yapıp, alabileceğimiz en yüksek puanı toplamalıyız. Şu an için önümüzdeki maça odaklanmalıyız. Trabzonspor maçı bizim için çok önemli.

TAKIMDAKİ KİMYA ÇOK GÜZEL

Milli aranın ardından perşembe gününden pazar gününe kadar takımla birlikteydim. Bu başlangıçta biraz sıkıntı oluşturuyor. Oyuncuları tanımıyorsunuz, takımın nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Takımın içinde çok kaliteli arkadaşlarımız var. Bana çok yardımcı oldular. Daha çok hocamızın benden ne istediğine odaklandım. Sahada elimden gelenin en iyisini yaptım. Takımda güzel bir kimya olduğunu gördüm. Daha da iyiye gideceğimize inanıyorum. En azından 1-2 ay içinde her şeye alıştıktan sonra benim için ve takım için çok daha iyisinin olacağını görüyorum.

ŞAMPİYONLUĞU ÇOK ÖZLEDİK

Taraftarlarımızı stadımızda görmek istiyorum. Emin olsunlar ki, maçlarda hatta antrenmanlarda yüzde yüzümü her zaman vereceğim. En iyi şekilde her özelliğimi geliştirip, antrenmanlara da hazır şekilde çıkıp, saha da her şeyimi vermeyi düşünüyorum. Bütün gücümü göstermek istiyorum. Şampiyonluk için oynayacağız. Onları mutlu edeceğiz. Çok uzun zaman oldu, Fenerbahçe bu tadı yaşamıyor. Emin olsunlar ki, elimizden gelenin en iyisini sahaya koyup, onları mutlu etmek istiyoruz.

OZAN TUFAN'IN YAPTIĞI ÇOK İYİ

Ozan'ın bana seslenmesini duydum, bu çok da hoşuma gitti. Sonuçta biz oyuncular olarak maç içinde baskı altındayız. Sürekli oyun içindeyiz. Bazen bazı şeyleri unutabiliyoruz. Maça çıktığımda 3 gündür takımlaydım. Doğal olarak ben de herkesin ismini hatırlayamıyorum. Ozan’ın yaptığı da çok iyi. O baskı altında aklına böyle bir şey gelip, beni çağırması güzel bir anekdot. Maç içinde duyamadım ama güzel bir anı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal