Pelkas Kendini İnsigne'ye Benzetti

F.Bahçe'nin Yunan oyuncusu Pelkas: Tarzımı İnsigne'ye benzetiyorum. Onun gibi sol kanat ve forvet arkasında rahat hissediyorum.

23.10.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-11:07) Pelkas Kendini İnsigne'ye Benzetti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dimitrios Pelkas, kendisini Napoli'nin yıldızı İnsigne'ye benzetti. PAOK'tan gelen Yunan futbolcu, takımda mutlu olduğunu söyledi. Sabah'taki habere göre Pelkas, kendisini çok mutlu hissediyor ve oynadığı bölgeyi sorun etmiyor. Pelkas arkadaşlarına, sol kanat ya da forvette oynamak arasında fark bulunmadığını söyledi.

RAKİBİ ZORLARIM

Yunan yıldız şöyle konuştu: Tarzımı Napoli'deki Insigne'ye benzetiyorum. Tıpkı onun gibi, sol kanatta ya da forvet arkasında kendimi rahat hissediyorum. Çok iyi başlangıç yaptım ve çok mutluyum. Ben çok fazla yer değiştiren ve içeri giren bir oyuncuyum. Bu nedenle rakip savunmaları zorlayabilirim.

STOCH-VALBUENA KARIŞIMI

Fenerbahçe formasını ilk kez 3-2 kazanılan maçta giyen ve bir de gol atan Yunan oyuncu, taraftarların beğenisini topladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise Pelkas'ın oyun tarzını Miroslav Stoch ve Valbuena'ya benzetiyor. Kısa boylu ve dar alanda hızlı olan Pelkas, taraftarların yeni sevgilisi olacak gibi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal