Pele’den Çarpıcı Dünya Kupası Yorumu!

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, ülkesinin Dünya Kupası şansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

07.06.2018-12:12 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-12:09) Pele’den Çarpıcı Dünya Kupası Yorumu!

Futbolun efsane isimlerinden Pele, Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda Brezilya’nın şampiyonluk şansını yorumladı.

Şampiyonluk konusunda şüpheleri bulunan efsane futbol adamı, henüz tam olarak takım olmayı başaramadıklarını düşünüyor.

Dünya Kupası'nı 5 kez müzesine götüren Brezilya, Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nın da favorileri arasında gösteriliyor. Sambacıların son 20 karşılaşmada yalnızca 1 defa yenilmesine rağmen efsanevi futbolcu Pele henüz ikna olmamışa benziyor. Zira, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite'ye büyük saygı ve güven duyduğunu belirten Pele; "Tek bir şeyden endişe duyuyorum... Dünya Kupası'nın başlamasına az bir süre kaldı fakat hala doğru takımı bulabilmiş değiliz.” ifadelerini kullandı.

Oyuncuların tek tek bakıldığında çok kaliteli oldukların savunan Pele, “Bireysel olarak bütün futbolcular çok iyi... Fakat henüz bir takım olamadık" değerlendirmesini yaptı.

Art arda gelen sakatlıkların dengelerini bozduğunu vurgulayan efsane, sakatlığını yeni atlatan Neymar'a ayrı bir paragraf açtı... Yıldız oyuncuyu dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösteren Pele; "O artık çok daha tecrübeli ve olgun. Fakat tek başına bize Dünya Kupası'nı kazandırmayacak. Dünya Kupası'nı futbolcular değil; takım kazanır" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal