Pedro Henrique’den, FIFA'ya Şikayet!

Hes Kablo Kayserispor'da yönetim, kulübün maaş ödemelerinin bir bölümünü geçtiğimiz gün verdiğini söylerken, mart ayı ücretini almasına kısa bir zaman kala Pedro Henrique'nin, FIFA'ya başvurduğu açıklandı.

21.04.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-09:36) Pedro Henrique’den, FIFA'ya Şikayet!

Sezon öncesinde Kayserispor kadrosuna katılan ve sergilediği futbol ile kulübün en önemli futbolcularından birisi durumuna gelen, kadronun en çok gol atan oyuncusu olan Pedro Henrique, 2020 senesine ait eski alacaklarının verilmemesinden dolayı FIFA'ya başvuruda bulundu.

Menajeri vasıtasıyla FIFA'ya şikayet metni yollayan Pedro Henrique, ücretlerinin verilmesini istedi. Ödeme gelmediği sebebiyle FIFA aracılığıyla Kayserispor'a ödeme talimatı gönderen Brezilyalı futbolcu problem oldu. Kayseri temsilcisi, bütün futbolculara ücret ödemesinde bulunurken FIFA'dan yazı gönderdiği için Pedro Henrique'ye ödemesi henüz verilmedi.

Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, olay ile alakalı olarak daha önceki konuşmasında, "Oyuncuların alacaklarının bir kısmı ödendi. FIFA’dan yazı gönderen bir oyuncumuzun ödemesini bekletiyoruz. Mevcut şartlarda bir oyuncunun FIFA hamlesi yapması başkanı ve bizi üzdü. Bu şartlarda ödeme yapmamıza rağmen bir futbolcumuzun böyle hamle yapması bizi üzdü. Mart ayı için FIFA’dan bize yazı göndermek ne kadar etik? Ödeme talimatı verilmişti. FIFA’dan yazı gelince biraz beklettik. Çünkü arada ödeme farkı çıkıyor. Yazı gelince şimdi eksik ödeme yapmış olacağız, mart ayını da istiyor. Bizim ödemeler konusunda bir sorunumuz yok" ifadelerini kullanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal