Pedro Bombası Fenerbahçelileri Heyecanlandırdı

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'de top koşturan İspanyol futbolcu Pedro Rodriguez, sezon bittiğinde takımdan gitmeyi planlıyor. Futbolcunun adı Fenerbahçe ile anılıyor.

26.03.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-12:29) Pedro Bombası Fenerbahçelileri Heyecanlandırdı

İngiliz temsilcisi Chelsea'de Pedro Rodriguez’le devam etmeyecek. 2015 senesinde Barcelona'dan 27 milyon Euro bonservis ücreti ile Chelsea'nin formasını giyen İspanyol futbolcu, kulübüyle yeni anlaşma yapmayacağını belirtti.

Geçen yaz sezonunda Fenerbahçe'nin de takip ettiği Pedro, Chelsea ile yollarını ayıracağını, "Sezonun sonunda Chelsea'den ayrılacağım. Haziran'da kontratım bitiyor ama şu anda bir sorunla karşı karşıyayız ve bu yüzden normal hayata devam edemiyoruz" ifadeleriyle duyurdu.

SEZON SONU TAKIMINDAN AYRILACAK

Coronavirüsü sebebiyle dünyadaki sıkıntılı duruma dikkat çeken 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, seçimini ilerleyen zamanlarda yapacağını açıkladı. İspanyol yıldızın gitmesinde yeteri kadar oynayamamasının önemli rol oynadığı vurgulanıyor.

Avrupa kulüplerinin radarına giren Pedro. Yeni sezon şampiyonluk için bir kadro oluşturmayı amaçlayan Fenerbahçe'nin tekrardan devreye girip girmeyeceği ise henüz belli değil.

Pedro, ligin geri kalan bölümünde Chelsea ile 9 Premier Lig karşılaşmasına çıktı. 32 yaşındaki yıldız, kulübüne 1 gol ve 1 asistlik etki yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal