Paul Pierce Maçta Tükürdüğünü İtiraf Etti

LeBron James'i en iyi beş basketçisi sıralamasına katmayan Paul Pierce'tan, bir de tükürme itirafı geldi. Bu hafta başında eski Boston Celtics yıldızı Paul Pierce, tarihin en iyi beş basketçisi sıralamasına LeBron James’i katmamış ve büyük eleştiri toplamıştı.

23.05.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-16:58) Paul Pierce Maçta Tükürdüğünü İtiraf Etti

Bunun sonrasında efsane yıldız ESPN için yaptıkları bir programda Cleveland Cavaliers ile yaptıkları playoff serisinde Cavs’in bench alanına doğru tükürdüğünü itiraf etti.

Eski takım arkadaşı Kendrick Perkins ile beraber eski oyuncular Jalen Rose ve Jay Williams’ın da olduğu programda davranışını bu cümlelerle itiraf etti:

"James’le baya sıkı bir çekişme içindeydik ve bir noktada kafa kafaya gelmiştik. Bir ben, bir o atıyordu. Cavs bench’i de bana sürekli bir şeyler söyleyip bağırıyordu. O zamanlar sosyal medya olmadığı için şanslıyım çünkü ‘İşte bu yüzden parkede değil bench’tesiniz’ dedim ve dönüp onlara doğru tükürdüm. Birine denk geldi mi bilmiyorum. Ama o yöne doğru tükürdüm. Sosyal medya olsaydı bu fark edilir ve ceza alırdım."

Pierce’ın kariyerinde bir, James’in ise üç şampiyonluğu var. Cavs ile birlikte play- offlarda Celtics’i devirme başarısı gösteremeyen James, Miami Heat’e gittikten sonra Celtics’e seri kaybetmemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal