Paris Saint-Germain'den Bir Sansasyonel Transfer Daha!

Fransa'nın en önemli takımlarından olan PSG'nin, Monaco'nun genç yıldızı Mbappe ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

19.08.2017-21:40 - (Son Güncelleme: 19.08.2017-21:26) Paris Saint-Germain'den Bir Sansasyonel Transfer Daha!

İDDİAYA GÖRE ANLAŞMA TAMAM

Barcelona'ya olan yakınlığı ile bilinen Mundo Deportivo' da yapılan bir haber doğrultusunda; A. S. Monaco' da forma giyen Fransız genç yıldız Kylian Mbappe' nin Fransa' nın en önemli takımlarından  Paris Saint- Germain ile anlaşma sağladığı iddia edildi. A. S. Monaco ile de bonservis bedelinde anlaşma sağlanacağı tahmin edilen  Paris Saint- Germain' nin önümüzdeki hafta transferi olumlu olarak sona erdireceği ve resmi imzaların atılacağı kulislerde konuşulan dedikodular arasıdnaki yerini aldı. Anlaşmada her şeyin tamtm olup sadece ufak tefek detayların kaldığı bilgisi edinilen bilgiler arasında.

TRANSFER BEDELİ 200 MİLYON EURO

Başkent temsilcisi Paris Saint- Germain' nin Fransız genç oyuncu Kylian Mbappe için A. S. Monaco' ya 180 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, 20 milyon Euro' luk bonuslar ile beraber toplam rakamın 200 milyon Eurolara kadar erişeceği iddiası ortaya atıldı. Kylian Mbappe' nin de PSG' den 1 senelik ve net olarak 18 milyon Euro maaş alacağı öğrenildi.

A. S. Monaco Teknik Direktörü olan Leonardo Jardim, transfer görüşmeleri sebebi ile Kylian Mbappe' yi Metz maçı kadrosuna alamamıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal