Papiss Cisse: 'Sural ile Beraber Ben de Ölebilirdim'

Alanyaspor'un golcü oyuncusu Papiss Cisse, geçen yıl gerçekleşen trafik kazasında yaşamını yitiren takım arkadaşı Josef Sural ve kaza hakkında açıklamalarda bulundu.

07.05.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-09:43) Papiss Cisse: 'Sural ile Beraber Ben de Ölebilirdim'

Alanyaspor’un yıldız golcüsü Papiss Cisse, İngiliz medyasında röportaj yaptı ve Josef Sural’ın yaşamını yitiren kazada kendisinin hayatta kaldığı için şanslı olduğunu belirtti.

Senegalli yıldız, "Korkunç bir kabustu, unutmaya çalışıyorum. O kazada hayatta kaldığım için, şu anda yaşadığım için gerçekten şanslıyım. Elimden geleni yapıyorum ve insanlara hala hayatta olduğumu kanıtlamaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

'NEWCASTLE TARAFTARI DÜNYANIN EN İYİSİ'

2012- 2016 seneleri içerisinde oynadığı Newcastle United’ın kariyerindeki en önemli takım olduğunu da söyleyen deneyimli futbolcu, "Bana göre, Newcastle United taraftarı dünyanın en iyi taraftarı. Bazen arkadaşlarımla oturuyorum ve Newcastle United taraftarlarının adımı söylediği videoları izliyorum. Onları unutamam. Her zaman benim bir parçam olarak kalacaklar, Newcastle’ı seviyorum. Kalbimdeki takım. Oynadığım her takımda her şeyimi verdim ve ayrıldığımda, artık geçmişte bıraktım ancak Newcastle United öyle olmadı. Newcastle’a bir taraftar olarak dönmek, benim hayalim" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal