Papiss Cisse Geleceği Hakkında Konuştu

Aytemiz Alanyaspor'la olan sözleşmesi sona eren Papiss Cisse, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

21.08.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-12:30) Papiss Cisse Geleceği Hakkında Konuştu

Aytemiz Alanyaspor'la müthiş bir sezon geçiren ve büyük kulüpleri peşine takan Papiss Cisse, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Şu an boşta olan Senegalli oyuncu, Belçika basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geleceğiyle ilgili gelen soruya Papiss Cisse, "Beşiktaş dahil birçok takımla transfer görüşmesi yaptım. Hazır durumdayım ve çalışmalarımı sürdürerek kendimi formda tutuyorum." açıklamasını yaptı.

'ANDERLECHT'E GİTMEME ALANYASPOR İZİN VERMEDİ'

Anderlecht'ten teklif gelip gelmediğine dair soruya Senegalli yıldız, "Geçen yaz neredeyse imza atıyordum. Projeleri ilgimi çekmişti. Gitmeyi çok istedim ama Alanyaspor bırakmadı. Çünkü, yerime uygun birini bulamadılar. Sonunda Türkiye'de kaldım ve Anderlecht sayfasını kapattım." cevabını verdi.

'TECRÜBEMİ İSTİYORLARSA GELEBİLİRİM'

"Anderlecht'in teknik direktörü Vincent Kompany, Manchester City'de oynarken ben de Newcastle'daydım ve çok iyi mücadelelerimiz oldu." diyerek sözlerini sürdüren Cisse, "Anderlecht'e kapım tekrar açık. Tecrübemi ve gollerimi istiyorlarsa gelebilirim. 2 hafta önce Brüksel'deydim. Hem kardeşim hem de oğlum Anderlecht'e imza atmamın iyi olacağını söylediler. Ailem hala Manchester'da. Brüksel'de oynarsam onlara da yakın olurum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal