Papiss Cisse: Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp

Fenerbahçe’nin yeni transferi Senegalli forvet Papiss Cisse, bugünkü antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

07.10.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-16:14) Papiss Cisse: Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp

Transferiyle ilgili olarak Cisse, "Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp. Burada olduğum için oldukça mutlu ve gururluyum. Kendi açımdan transfer süreci oldukça iyi geçti. Farklı kulüplerden de teklifler aldım fakat benim için Fenerbahçe’yi tercih etmek daha önemliydi bu açıdan bu tercih benim için kolay oldu. Çok şükür ki Fenerbahçe’nin bir futbolcusuyum. Takımın durumu gayet iyi. Takım içindeki oyuncular gerçekten sıra dışı oyuncular. Biz de hep beraber en iyisini sergilemek adına elimizden geleni yapacağız ve hedefimize ulaşmaya çalışacağız. Teknik Direktörümüz Erol Bulut ve Emre Belözoğlu ile bir görüşmem oldu. Bu iletişim gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve sahip olduğu hedefler ilgimi çekti. Fenerbahçe’nin hedeflerini tartışmaya gerek yok. Dolayısıyla bu görüşmelerin sonucunda buradayım." dedi.

Takımda forvet pozisyonundaki rebaket için de Cisse, "Benim açımdan böyle bir rekabetin olması memnuniyet verici. Çünkü ben rekabeti seven bir oyuncuyum. Gelişmek adına da bu rekabetin olması gerektiğine inanan bir oyuncuyum. Ortada rekabet varsa bu sizi daha çok çalışmaya itecektir. Takımın iyiliği içinde bu rekabetin olması önemli. Forvet oyuncuysanız rekabet duygunuzun olması gerekir. Kendi açımdan bir korkum, endişem yok. Beraber bir şeyleri başarmaya çalışacağız. İnşallah Fenerbahçe’nin işini de bu anlamda kolaylaştıracağız." diye konuştu.

ÖNCELİK FENERBAHÇE'NİN HEDEFLERİDİR

Hedefleriyle ilgili bir soruya da Cisse, "Ben bir forvet oyuncusuyum ve bu durumda her zaman pozitif kalmaya çalışıyorum. Çalışmalarıma, gösterdiğim efora inanan birisiyim. Tabi ki de takımım adına çalışmak için buradayım. Ortada bir hedef var. Öncelik kişiden ziyade daima Fenerbahçe’nin hedefleridir. Fenerbahçe’nin gerçekleştirecekleridir. Burada olmamın sebebi tabi ki gol atmak. Hedef belli. Hedef ortada. Neden olmasın. Söylemiş olduğum gibi öncelik Fenerbahçe’nin hedefi ve biz de bu yüzden buradayız. Gerçekten gururluyum ama bunun ötesinde aslında çok çalışmak gerekiyor. Onun da farkındayım, her zaman çalışmak durumundasın. Bu çalışmayla beraber bir yere varabilirsiniz. Tabiki de Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe’de oynamaktan kim heyecan duymaz ki. Çok büyük bir kulüp ve çok büyük ve çok fazla projeleri var. 35 yaşındayım. Tabi ki oynama fırsatım olacak. Oynayacağım, takıma katkı sağlayacağım. Daha önce büyük takımlarda oynadım, İngiltere’de." diye cevap verdi.

PERFORMANSIMLA FORMAYI HAK ETMEK İSTİYORUM

Yedek kalması halinde bu durumun kendisinin performansını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Senegalli golcü, "Tabi ki hayır. Öncelikle böyle bir düşüncede olmam. Hocamızla Alanya’da çalıştık ve çok güzel bir yıl geçirdik. Birbirimizi tanıyoruz. Normal olarak bir futbolcu olarak yedek kalmaktan dolayı mutlu olmam. Tabi ki oynamak isterim. Oynayabilirsem kendimi daha çok mutlu hissederim. 19 yaşında profesyonel oldum. Bir kariyer elde etmek istiyorsanız bunu satın alarak yapamazsınız. Bunun için çabalamanız gerekiyor. Ben de buradayken çok fazla çalışacağım. Takım arkadaşlarıma, çalışanlara ve takımıma fayda sağlamak adına elimden geleni yapacağım. Bu takımdaki herkes gibi ben de oynamak istiyorum. Tabi ki performansımla bu formayı hak etmek istiyorum." diye cevap verdi.

TRANSFER VİDEOSU BENİ MUTLU ETTİ

Transferinin duyurulduğu video hakkındaki yorumu sorulan Papiss Cisse, "Videoyu seyrettim. Ailem de izledi. Çok güldüm. Beni herhangi bir şekilde rahatsız eden bir video değildi. Tekrardan teşekkür ediyorum. Video çok şey anlatıyor, verdiği mesaj çok açık. Beni mutlu eden bir videoydu" ifadelerini kullandı.

Geçmişte Moussa Sow ve Issiar Dia gibi Senegalli oyuncuların ve bugün bir başka Senegalli Mame Thiam'ın Fenerbahçe'de oynaması hakkındaki düşünceleri sorulan Cisse, "Bahsettiğiniz isimlere Niang’ı da eklemeliyim. Onlar Fenerbahçe’de oynadığı dönemlerde ben Newcastle’daydım. Onların vasıtasıyla Fenerbahçe’yi tanıma fırsatım oldu. Zaten biliyordum. Anlattıklarıyla Fenerbahçe’yi anlayabiliyordum. Bu noktada Senegalli oyuncunun olması benim için büyük bir avantaj. Kendi ülkemden biriyle top koşturacak olmak benim için büyük bir keyif" diye konuştu.

Demba Ba ve Moussa Sow'la ilgili olarak da Cisse, "Bu isimler benim kardeşlerim. Zaten Demba Ba ile Newcastle’da beraber oynadık. Çok güzel zamanlar geçirdik. Görüşmek için şu anda çok fazla fırsat bulamıyoruz. Büyük bir kulübe geliyorsanız onların da söyledikleri buydu, önce adapte olmak zorundasınız. Ben de o halde buradan onlara birkaç şey söyleyeyim; şehrinizdeyim, çok iyi durumdayım. Selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal