Papiss Cisse Çıkan Haberleri Yalanladı!

Alanyasporlu Papiss Cisse, resmi twitter hesabından paylaştığı açıklamada kendi yaptığı söylenen son röportajın yalan olduğunu ve yeni maceralara açık olduğunu söyledi.

13.01.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-12:18) Papiss Cisse Çıkan Haberleri Yalanladı!
Alanyasporlu Papiss Cisse, "Alanyaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" ifadelerini kendi kullanmadığını, takımıyla toplantı gerçekleştirdiğini ve yeni maceralara açık olduğunu yazdı.

Kişisel Twitter hesabından paylaştığı yazıda son verdiği röportajı yalanladı. Twitter hesabından yazan Cisse, "Ben bu sözleri söylemedim. Kulübümle ilginç ve yapıcı bir toplantı yaptık ve ne yaptığımızı biliyoruz. Ben yeni maceralara açığım" sözlerini yazdı.

Bir süredir Papiss Cisse'yi takip eden takımların Beşiktaş ve Fenerbahçe olduğu ve sezon arası transfer döneminde Senegalli futbolcunun Alanyaspor'dan ayrılabileceği söyleniyordu.

Alanyaspor'da 2. sezonunu geçiren Papiss Cisse, iki sezonda Alanya ekibiyle çıktığı toplam 42 karşılaşmada 28 gol atmıştı. 35 yaşındaki oyuncu Süper Lig gol krallığında bu sene Trabzonsporlu Sörloth ile beraber zirveyi paylaşıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal