Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos’a Dava Açıldı!

Avrupa’da basketbolun kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvası olan THY Avrupa Ligi’nde yer alan Yunan ekibi Panathinaikos'un başkanı Dimitris Giannakopoulos’un başı dertte…

13.11.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-11:05) Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos’a Dava Açıldı!

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi Hakemler Birliği, Panathinaikos Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos’a dava açacağını açıkladı.

Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos, davranışları ve tepkileriyle yine gündeme geldi.

Giannakopoulos, geçen hafta THY Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile Olympiakos arasındaki karşılaşma sonrası Olympiacos'un iki hakeme 20 bin euro rüşvet teklif ettiğini öne sürdü.

Bu açıklama sonrası Avrupa Ligi Hakemler Birliği Dimitris Giannakopoulos'a dava açma kararı aldı.

Hakemler Birliği tarafından yapılan açıklamada, "İki hakemimiz, rüşvet aldığı yönündeki iddiaları kesinlikle kabul etmiyor. Bu iddiaların kanıtlanması için yasal yollara başvurma hakkımız saklıdır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, “Bize göre bu açıklama manipülasyon amacıyla yapılan bir açıklamadır.” denildi.

Hakemler Birliği, "Kanıtlanmamış suçlamalarla hakemlerin çalışma şartlarını güç duruma getirmek, kararlarını çok zor almalarına neden olmak, turnuvayı da etkileyebilir." ifadelerine de yer verdi.

Dimitris Giannakopoulos, geçen sezonda da Avrupa Ligi yönetimiyle tartışmaya girmiş ve takımı ligden çekmekle tehdit etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal