Özkan Sümer’den Yusuf ve Abdülkadir Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, dün oynanan ve 2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir karşılaşmasını değerlendirirken takımın genç yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür hakkında açıklamalarda bulundu.

13.08.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-14:46) Özkan Sümer’den Yusuf ve Abdülkadir Açıklaması!

Bordo mavili ekipte genel koordinatörlük görevini yürüten Özkan Sümer, iyi şeylerin gerçekleşmesi adına zamana ihtiyaç gerektiğini, bu tarz durumlarda kulübe destek olunması gerektiğini belirtti.

Özkan Sümer, dün deplasmanda 2-0 yenildikleri Medipol Başakşehir karşılaşmasından dersler çıkarılması gerektiğine vurgu yaparak "Dün oynanan karşılaşmada birtakım eksi, aksağı iyi analiz etmek gerek. Hataları görmekle bu işleri düzeltemiyorsun. Hataları giderme konusunda nelere ihtiyacın var. Bunu iyi bilmek gerek. Trabzonspor'un yıllardır en büyük sorunu bu." şeklinde konuştu.

Bu konuda zaman ve imkan olmak üzere iki konuda problem yaşandığının altını çizen Sümer, şu ifadeleri kullandı:

"İyileştirme pat diye ortaya çıkacak bir durum değil. İyileştirmenin en büyük, en önemli ürünü de imkan. Bazen doğruyu bilirsin fakat doğruyu yapma olanağından yoksunsun. Bazen de imkanın el verir ancak doğruyu yapabilecek bilgi ve ilişkiden yoksunsun. Biz hep ikinciyi seçtik. İlk söylediğimi kullanabilmek adına biraz zaman gerekiyor. Mevcut koşullar içerisinde imkanları hem yaratmak hem de kullanmak yönünde doğru adımlar atmak gerekiyor."

YUSUF VE ABDÜLKADİR’E GELEN TEKLİFLER YETERSİZ

Tecrübeli futbol adamı, takımın genç yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür konusunda daha önce ifade ettikleri noktada olduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Bu futbolculara ilişkin Trabzonspor'un ilgi gösterdiği herhangi bir öneri, teklif söz konusu değil. Tabii birtakım söylemler ortaya çıkıyor, resmi olan teklifler aldık. Abdülkadir'e geçtiğimiz günlerde herkesin bildiği açıklamaların yapıldığı gibi teklif geldi fakat sportif anlamda ihtiyaç duyduğumuz bu futbolcuya ekonomik olarak ona biçilen rakamların altında bir rakamla karşılaştık. Yusuf'ta da aynı durum var. Ekonomik zorlukları aşma konusundaki çözümü bu futbolcuları satmakta gören bir Trabzonspor şu anda mevcut değil."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal