Özkan Sümer’den Kone ve Amrabat Açıklaması!

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo mavili ekibin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Nordin Amrabat ve Bakary Kone hakkında açıklamalarda bulundu.

14.07.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-13:03) Özkan Sümer’den Kone ve Amrabat Açıklaması!

2018-2019 sezonuna çalışmaları hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj Kasabası'nda sürdüren Trabzonspor'da Genel Koordinatör Özkan Sümer, transfer konusuna açıklık getirdi.

“ÖNCELİK STOPER BÖLGESİNDE”

Tecrübeli futbol adamı Özkan Sümer, "Bu hafta en az bir defans oyuncusu transfer etmek istiyorduk fakat son dakika gelişmelerinden ötürü transferi sonlandıramadık. Öncelikle bir defans oyuncusunu renklerimize bağlamak istiyoruz. Ardından bir stoper daha transfer edeceğiz. Önceliğimiz defans hattı. İlerleyen süreçte de bir kanat oyuncusunu kadromuza katacağız. Transfer sayısı artabilir fakat önceliğimiz bu şekilde." ifadelerini kullandı.

“KONE VE AMRABAT LİSTEMİZDE DEĞİL”

Son dönemde adı Trabzonspor’la geçen stoper Bakary Kone ve bir dönem Galatasaray’da forma giyen Nordin Amrabat konusuna da değinen Sümer, "İki oyuncuyla da ilgilenmiyoruz. Amrabat basının yakıştırması. Kone ile de ilgilenmiyoruz. İki oyuncu da transfer listemizde değiller" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal