Özkan Sümer’den Burak ve Sosa Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, son zamanlarda isimleri transferde sıkça geçen Burak Yılmaz ve Jose Sosa ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

16.05.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-14:24) Özkan Sümer’den Burak ve Sosa Açıklaması!

Sümer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezonun bitmesine 2 hafta kala sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve dün Almanya'da kasık ameliyatı geçiren golcü oyuncu Burak Yılmaz hakkında pek çok transfer haberlerinin çıktığını belirtti.

Sümer, "Burak Yılmaz'ın herhangi bir takımla teması olup olmadığını bilmiyoruz. Biz de dışardan bir kısım bilgilerle yetiniyoruz. Zaten ameliyatı nedeniyle yurt dışında. Zannediyorum bu hafta sonunda Burak olayı büyük ölçüde netleşir" şeklinde konuştu.

Sümer, "Yetkili biri olarak ifade ediyorum, şu ana kadar Burak ile ilgili kesin bir bağlantı ya da bizim tarafımızdan net bir karar ortaya çıkmış değil" dedi.

Kulübün Burak Yılmaz konusunda ne tür bir tavır sergileyeceği sorusu üzerine deneyimli futbol adamı, "Bu karşılıklı bir tatmindir. Burak'ın istekleri varsa o isteklerin uygunluk derecesi ve tatmini ya da bizim bu konudaki taleplerimizin Burak açısından uygunluk değeri önemli. Bunların hepsi, gelecek bir yerde birleşecek ve neticesinde uzlaşmaya ya da bir ilişkiye dönüşecek" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli yönetici, Arjantinli futbolcu Sosa için Beşiktaş’ın kendilerine teklifte bulunacağına ilişkin basında bulunan haberleri yorumladı. Sümer, "Şu anda bize herhangi bir öneri, teklif gelmiş değil. Öyle talepleri olduğu takdirde ilgileniriz, çünkü illa olması değil, dediğim gibi karşılıklı bir memnuniyet" dedi.

Ayrıca transferin gerçekleşmesine ilişkin Sümer, "Sosa'nın çıkarına olan şeyin benim de çıkarıma olması gerekiyor ki bu gerçekleşsin" değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal