Özkan Sümer Transfer İçin Kolları Sıvadı!

Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer, scout ekibinden aldığı listeler doğrultusunda, adeta tesislere kamp kurdu. Tecrübeli futbol adamı, kendisine verilen listedeki oyuncuların maçlarını takip ediyor.

11.05.2018-10:35 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-10:32) Özkan Sümer Transfer İçin Kolları Sıvadı!

Trabzonspor yönetiminin gelecek sezonun kadro planlaması konusunda tam yetki verdiği Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo mavili ekibe genç ve kaliteli yıldızlar kazandırmak için kolları sıvadı.

Bordo mavili ekipte gelecek sezonun transfleri konusunda çalışmalar başladı. Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer, scout ekibinden takip ettikleri potansiyelli oyuncuların listesini isterken, kendisi de yoğun bir şekilde çalışıyor.

Deneyimli futbol adamının günde ortalama 10 karşılaşmayı izlediği ve isimleri verilen oyuncuları detaylı bir biçimde analize tabi tuttuğu öğrenildi. Sümer ve scout ekibi özellikle genç ve potansiyelli oyunculara odaklanmış durumdaGüney Amerika, Afrika ve Doğu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok bölgeden futbolcu izleyen Sümer'in, eski oyuncular ve Trabzonspor'a yakın isimlerden de bu konuda fikir aldığı belirtildi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal