Özgür Ekmekçioğlu: 'Şampiyonluk Yarışından Vazgeçmeyeceğiz'

TFF 1. Lig'de Ekol Göz Menemenspor'la 1-1 berabere kalan Altay'ın başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Süper Lig hayali için ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini söyledi.

07.03.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-12:59) Özgür Ekmekçioğlu: 'Şampiyonluk Yarışından Vazgeçmeyeceğiz'
Ekmekçioğlu, yayınladığı yazılı açıklamada Menemenspor'dan 1 puan almasına karşın şampiyonluk yarışından vazgeçmeyeceklerini ve kalan mücadelelere odaklandıklarını söyledi.

Ekmekçioğlu, "Bütün engellere rağmen, bize karşı yapılanlara rağmen, kalbi çapraz atanlara inat ant içerim ki sonuna kadar mücadelemizi bırakmayacağız." dedi.

Ekibin kaptanı Özgür Özkaya da Altay'ı layık olduğu Süper Lig'e çıkaracaklarını vurguladı. Menemenspor karşısında kaçırdıkları 2 puan için üzüldüklerini aktaran Özgür Özkaya, şu sözleri söyledi:

"Unutulmaması gerekir ki mayısın ilk haftasına kadar oynanacak daha 8 maç ve toplanabilecek 24 puan var. Bu 8 maçta maksimum puanı toplayacak ve Süper Lig hedefinden asla dönmeyeceğiz. İlk 2 olmazsa bile play-off'tan Süper Lig biletini mutlaka alacağız."

Profesyonel şube sorumlusu Hilmi Bozok da salı günü İzmir'de Hatayspor'u ağırladıktan sonra cumartesi günü Fatih Karagümrük'le rakip sahada karşılaşacaklarını anımsatarak, "İlk etapta 10 bin kart hedefiyle camiada passolig seferberliği başlattık. Sayının hızla artması umut verici. Bu sinerjiyi salı günü Doğanlar Stadı’nda göreceğimize inancım tam. Hatayspor maçı büyük taraftarımızın da desteğiyle çıkış maçımız olacak." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal