Ozan Tufan'ın Sözleşmesi Bitiyor!

Milli oyuncu, bu sene mükemmel bir çıkış yaptı. Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde kendisini seyretmeye gelen Leicester ve Crystal Palace gözlemcileri Ozan'a hayran kaldı. Büyük tehlike, Ozan Tufan’ın mukavelesi sene sonunda bitiyor...

25.12.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-08:32) Ozan Tufan'ın Sözleşmesi Bitiyor!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan alarmı çalıyor. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Fenerbahçe takımındaki en iyi yılını geçiriyor. Ozan’ın performansını yükseltmesi, yönetim ekibinden teknik heyete ve seyircilere kadar herkesi memnun etmiş durumda. Fakat yıldız futbolcuyla ilgili büyük bir sorun var. Sözleşmesi sene sonunda sona erecek. Bu sebeple 1 Ocak’ta, yeni sezonda geçerli olması kaydıyla yeni bir takımla muvale yapabilir.

Derbiye Damga Vurdu

Ozan Tufan’ı Premier Lig’den 2 kulübün yakın takibe aldı, tehlike gitgide büyüyor. Çağlar Söyüncü’nün oynadığı  Leicester ile Crystal Palace, Milli yıldıza kilitlenmiş durumda. Her iki kulüpte Beşiktaş karşılaşmasına gözlemcilerini yolladı. Derbide muhteşem oynayan ve jeneriklik bir gol atan Ozan Tufan, iki takımın yetkililerini de mest etti. Leicester ve Criystal Palace yönetimi, yılbaşından sonra Ozan Tufan ve menajeriyle iletişime geçmeye hazırlanıyor.

Ozan Fenerbahçe'de Mutlu

Bu durum, Sarı Lacivert'li Yönetimin yeni sözleşme için hazırlanmasına sebep oldu. Fenerbahçe yönetimi, hemen Ozan ve menajeriyle görüşmek ve futbolcusunun bedelsiz olarak transfer olmasını engellemek istiyor. Yıldız oyuncunun kaptanlığa kadar gelmesi ve mutlu olması olumlu bir durum. Fakat İngiliz kulüplerinin maddi anlamda güzel teklifler yapması durumunda işler değişebilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal