Ozan Tufan: 'Önümüzü Kesmek İstiyorlar'

Karşılaşmanın ardından kendi aralarında toplantı yapan futbolculardan kaptan Ozan Tufan bunları söyledi

10.02.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-12:27) Ozan Tufan: 'Önümüzü Kesmek İstiyorlar'
Alanyaspor'dan 1 puan alabilen ve son 2 maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk mücadelesinde gaz kesmiyor. Alanya karşılaşmasındaki hakem kusurlarına ateş püsküren Fenerbahçe'de yönetim ekibi, oyuncular, teknik heyet ve seyirci şampiyonluk için tek vücut oldu. Şampiyonluk için, "Sonuna kadar savaşacağız" mesajı verildi.

Teknik Adam Ersun Yanal, ekiple bir toplantı yaparken, futbolcular Yanal'a şampiyonluk sözü verdi. Toplantıda konuşan Emre ve Ozan, "Bu takım sezon sonu layık olduğu yerde olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı..

Alanyaspor karşılaşmasının bitiş düdüğünün sonrasında Ozan, Gustavo ve Serdar başta olmak üzere 5-6 oyuncu, hakem Ümit Öztürk'e tepki göstermişti. Maçtan sonra kendi aralarında toplantı yapan oyunculardan kaptan Ozan Tufan, "Sonuna kadar savaşacağız. Önümüzü kesmek istiyorlar ama biz hocamızın da dediği gibi oynayacağımız futbolla en iyi cevabı vereceğiz ve sezon sonunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Şu gerçeği de unutmamalıyız, artık sahada hakemleri de yenmek zorundayız" sözlerini söyledi..

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal