Ozan Tufan: Futbol Çok Farklı Yerlere Gidiyor

Fenerbahçe’de yıldız futbolcu Ozan Tufan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

24.02.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-10:29) Ozan Tufan: Futbol Çok Farklı Yerlere Gidiyor

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe’de yıldız futbolcu Ozan Tufan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Söylenecek bir şey yok! Bir şey söylemesi gereken varsa hakem Halil Umut Meler'dir. Maçın başından bu yana hoca yanımıza geldi ve Serdar Aziz'e uyarılarda bulunuyor, adama adım attırmıyor. Böyle bir şey yok. Maçın başından beri Serdar Aziz'i 'Sarın var, ikinci sarı çıkartacağım bak' diyor. Böyle bir düzen olabilir mi? Hakem buraya iyi niyetle gelmemiş."

"Dudağım kanıyor, suratıma vuruyor, bir şey yok diyor. Durup dururken nasıl kanayabilir? Halil Umut Meler bugün buraya iyi niyetle gelmedi. Biz bu takımın kaptanıysak çıkıp konuşmak zorundayız. Yazık, çok yazık. Futbol çok farklı yerlere gidiyor."

"Ömer Bayram, benim milli takımdan arkadaşım. O bile 'Hakem buraya sizin adınıza da bizim adımıza da iyi niyetli gelmemişler' diyor"

"Bugün tarihi yok ettiler! Halil Umut Meler iyi niyetli gelmemiş buraya. Fenerbahçe'ye değişik şeyler yapıyor bakın! Futbol konuşmayacağım çünkü ortada futbol yok!" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal