Ozan Tufan: "Borcumu Ödemek İstedim"

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki orta saha futbolcusu Ozan Tufan, Belek hazırlık kampında basına konuştu.

07.01.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-14:55) Ozan Tufan: "Borcumu Ödemek İstedim"

Fenerbahçe'nin en iyi futbolcularından Ozan Tufan, basın toplantısında soruları cevapladı.

Kamp antrenmanlarından söz eden Ozan Tufan, "Yoğun çalışmalarımız sürüyor. 29. Şampiyonluk için büyük mücadele veriyoruz. İyi bir ortam var. Yeni genç arkadaşlarımız geldi, onlar da bizimle birlikte antrenman yapıyorlar. Yurtdışında olan arkadaşlarımız da katılınca daha iyi ve konsantre şekilde devam edeceğiz. Son 2 maçımızı galibiyele kapadık ve güzel bir final oldu bizim için. İkinci yarıda da maçlarımızı kazanıp, lider olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan'ın gerçekleştirdiği açıklamalar şöyle;

"Benim kendime inancım önemliydi, inandım"

"Alanyaspor'a transfer olduğumda da söylediğim gibi inananlar ve inanmayanlar vardı. Benim kendime inancım önemliydi, inandım. Daha da iyi olacağımın garantisini veriyorum. performansımı yükselterek Fenerbahçe'ye katkıda bulunacağım."

"Biz Ozan'ı Fenerbahçe'ye kazandırmak için aldık"

"Sergen Hoca'nın tabiii ki zamanında yaptığı hatalar olabilir. Hocanın yaptığı yanlışlar, doğrular ona ait. Onun düştüğü durumlara benim düşmemi istemedi. O da büyük sorumluluk aldı beni transfer ederek, ona da teşekkür ederim. Benden herkesin memnun kalabilemesi için o da en iyi şekilde gayret gösterdi. Sergen Hoca ve Alanyaspor Başkanı, "Biz Ozan'ı Fenerbahçe'ye kazandırmak içinm aldık" demişlerdi. Önemli olan Benim Fenerbahçe'ye kazandırılmamdı. Sergen Hocam ile sürekli telefonda konuşuyorum, bana uyarıları oluyor. Ben de dinliyorum kendisini."

"Borcumu ödemek istedim"

"Gerçekçi olmak gerekirse benim sözleşmem devre arasında değil sezon sonunda bitiyordu. Ancak devre arasında başka takımlarla imzalayabiliyorsunuz isterseniz. Benim tabii ki aklımda bir takım yoktu, olsaydı Fenerbahçe'de olmazdım. Ben, Fenerbahçe'ye borcumu ödemek, 29. şampiyonluğu yaşamak istedim. Ailemle de konuşup bu kararı aldık. Hocama ve Başkanımıza şampiyon olarak borcumu ödemek istediğimi söyledim."

"Ayak uyduramıyorlar"

"Yıllardır altyapıdan oyuncu çıkmıyor Fenebahçe'de ve diğer takımlarda. Emre Ağabey olsun, Ersun Hoca olsun istekleri bu doğrultuda. Bunların üstünde çok uğraş ve çaba sarfediliyor. Ancak bir de şöyle bir şey var; genç oyunculara birden yüklenildiği zaman, oyuncular oraları daha önce görmediği için kendilerinde bir anda değişim oluyor ve ayak uyduramıyorlar. Bunun olmaması için de çok dikkat ediliyor, hocamız çok ilgili bu konuda."

"Emre Ağabey, benim 5-6 yıldır tanıdığım bir ağabeyim"

"Emre Ağabey, benim 5-6 yıldır tanıdığım bir ağabeyim. Karakteri ve kendisini söylememe gerek yok, mükemmel bir insan. Sadece bana değil bütün takım arkadaşlarıma yardımcı olan bir kaptandır. Daha çok şey katacaktır bize de. Avrupa Şampiyonası'nda da çok şey katacaktır Milli Takımımıza. Emre Ağabey rahatsızdı, 2 gün sorna o da geliyor. İnşallah yolun sonunda onun da elinde kupa olur, biz de seviniriz beraber."

"Şansımızın yüksek olduğunuı düşünüyorum"

"Kolay bir grup değil, zor bir gruptayız. Ancak bizim genç. bir ekibimiz var, bu ekip bir şeyler yapabileceğini kanıtladı. Dünya Şampiyonunu içeride yenip dışarıda berabere kalarak kalitesini ispatladı. Şansımızın eksiye göre daha yüksek olduğunu düşünüyorumç. Maçları oynamadn göremeyiz tabii ama şansımızın yüksek olduğunuı düşünüyorum."

"Ben 2-3 defa kadro dışı kaldım"

"Ben birçok mevkiide oyandım. Orta sahada kendimi daha iyi hissediyorum. Fenerbahçe'nin eksik olduğu bir mevkiide oynayabiliyorsam, ben orada seve seve oynarım, bunu Ersun Hoca'ya da söyledim. Bunu bir tek ben yapmıyorum tabii ki, Dirar da, birçok arkadaşım da yapıyor. Eksik bölgelerimiz var, evet ama önemli olan Fenerbahçe'nin kazanması. Ben sağ bek oynayıp kaybettiğimizde de üzülürüm, orta saha oynayıp kaybetsek de üzülürüm. Nerede oynarsam en iyisini vermeye çalışıyorum. Mevkilere bağlı kalmadan kim nerede oynarsa en iyisini vermeli. Ben daha önce de sağ bek oynadım Bursaspor'da ve Milli Takımlarda, benim için problem yok. Önemli olan Fenerbahçe'de oynamak. Ben 2-3 defa kadro dışı kaldım. O dönemlerde çok düşündüm beni orada oynatmıyor, burada oynatmıyor diye. Kadro dışı kalınca özlüyorsunuz. Önemli olan oynamak."

"Emre Ağabey ve Gustavo"

"Emre Ağabey ve Gustavo'nun birbirinden farklı özellikleri var. Ben ikisi ile de oynarken keyif alarak oynuyorum. Burada tercih hocadan yana. Biz sahaya çıktığımız zaman kim oynarsa oynasın yüzde yüzüyle oynamak zorunda. Yüzde yüz vermedikten sonra biz orta sahadan verim alamayız. Benim attığım golde de agresif bir şekidle baskı yapıyoruz ve gol geliyor. Diğer gollerde de yüzde yüzümüzle oynuyoruz. Benim yapamadığım mücadeleyi bazen Emre ağabey yapıyor. Herkesin hazır olması önemli."

"Taraftarımızı arkamıza alıp bu yolu..."

"Biz kenetlenmiş durumdayız, buna inanıyoruz. İlk yarıda kolay verdiğimiz maçlar oldu. Bunların özeleştirisini kendi aramızda yaptıki atlattık. Daha hırslı başlayıp, taraftarımızı arkamıza alıp bu yolun sonunda şampiyonluğu göreceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal