Ozan Kabak'tan Transfer Açıklaması!

Schalke 04'te top koşturan milli oyuncumuz Ozan Kabak, futbol hayatına yönelik önemli açıklamalar yaptı. Bayern Münih'ten teklif gelmesine karşın daha fazla forma giyebilmek için Schalke 04'ü seçtiğini söyleyen Ozan, hayalinin ise Premier Lig olduğunu aktardı.

22.01.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-13:09) Ozan Kabak'tan Transfer Açıklaması!
Bundesliga takımlarından Schalke 04'te oynayan milli oyuncumuz Ozan Kabak, Bayer Münih karşılaşması öncesinde BILD'e açıklamalarda bulundu.

Schalke 04'e transfer dönemine yönelik samimi konuşan milli oyuncumuz, o dönem Bayern Münih'ten de teklif geldiğini fakat daha çok oynamak deneyim sahibi olmak için Schalke 04'ü seçtiğini söyledi.

İşte Okan Kabak'ın Açıklaması:

“Menajerimle birlikte Bayern ile görüştük. Genç bir futbolcuyum. Benim için önemli olan mümkün olduğunca çok forma giymek ve gelişimimi sürdürmek. David Wagner ve Michael Reschke ile olan uzun görüşmelerimizden sonra Schalke’ye gitmeye karar verdim. Buradaki oyun tarzı bana tamamen uyuyor. Premier Lig’e gitmek hedeflerimden biri. Birkaç yıl daha Almanya’da kalmak istiyorum. Umarım sonrasında gideceğim yer İngiltere olur. Bundesliga üst düzey bir lig ama Premier Lig şu an dünyanın en iyi ligi"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal