Ozan Kabak'tan Milli Takım Yorumu!

Genç yıldız oyuncu Ozan Kabak, Schalke 04 Kulübü'nün resmi internet sitesine verdiği röportajda önemli konu başlıklarına değindi.

28.09.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-13:54)

"HOCAM WAGNER'İN SÖZLERİ, SCHALKE'YE GELİŞ KARARIMDA ETKİLİ OLDU"

Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner ile iletişimi kendisine sorulduğunda Ozan Kabak, "Uzun zaman oynamamama rağmen, hoca bana itimadını göstererek Paderborn maçında bana forma şansı verdi ve resmi olarak ilk kez Schalke 04'ün formasını giydim. Benim için çok önemli bir andı. Hoca, çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyledi. İlk antrenmanda bugüne kadar hocam David Wagner ile çok iyi bir iletişim halindeyiz. Stuttgart'tan Schalke'ye transferimde, hoca ile yaptığımız konuşma benim için çok önemliydi ve kararımda çok etkili olmuştu. Sonrasında daha iyi olabilmem için bana sürekli tavsiyelerde bulunuyor. Ben de her zaman bu tavsiyeleri antrenmanlarda uygulamaya, göstermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞENOL HOCA İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

A Milli Futbol Takımı ile görüş bildiren Ozan Kabak, şunları söyledi: "Milli takımın eylül maçları sırasında, daha yeni sakatlıktan çıkmış, takımım Schalke 04'te ise bir iki antrenmana ancak çıkabilmiştim. Hem kendi hocam David Wagner, hem de milli takım hocalarının kararıyla Schalke'de kalıp antrenmanlara devam etmem istenmişti. Gelecek Arnavutluk ve Fransa maçlarının aday kadroları henüz açıklanmadı. Şenol hoca ile sürekli iletişimdeyim, bana sürekli durumumu soruyor, biliyorum ki benim yolumu iyi bir şekilde takip ediyor. Yeniden davet edilirsem, benim için büyük bir onur olur. Ülkemin milli takımının formasını tekrar giymek mutluluk ve büyük onur verir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal