Ozan Kabak’ın Maaşına Büyük Zam!

Galatasaray’ın genç stoperi Ozan Kabak’a sarı kırmızılı yönetim tarafından yeni sözleşme önerileceği ve ücretine büyük oranda zam yapılacağı öğrenildi.

11.10.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-14:01) Ozan Kabak’ın Maaşına Büyük Zam!

Bu sezon sarı kırmızılı formayla süre almaya başlayan 18 yaşındaki Ozan Kabak’ın sözleşmesi iyileştirilecek. Buna göre yıllık 200 bin TL kazanan alan genç savunmacı, yeni sözleşmeyle 1 milyon TL kazanacak.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, genç defans oyuncusu Ozan Kabak’ın sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Sarı kırmızılı ekiple olan sözleşmesi 2020 yılında bitecek stoper, yıllık 200 bin TL kazanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in ilk 11'de şans vermeye başladığı genç oyuncuya 4 yıllık yeni bir sözleşme önerilecek. Yeni sözleşmeye göre; 18 yaşındaki savunmacı, yılda 1 milyon TL garanti ücret kazanacak.

Ozan’ın gösterdiği performanstan memnun olan Fatih Terim, genç oyuncuyu Spor Toto Süper Lig’in dışında Şampiyonlar Ligi’nde de oynatmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa, Akhisarspor ve Antalyaspor müsabakalarında 90 dakika sahada forma giyen Ozan, bu sezon ilk defa Galatasaray formasını giydiği Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ise 85. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal