Ozan Kabak, İtalya Yolcusu!

Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak ile Liverpool ciddi şekilde ilgilendiği biliyordu. Ozan Kabak'ın menajeriyle transfer görüşmelerine başlayan Milan'ın öncelikli olduğu öğrenildi.

29.11.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-12:57) Ozan Kabak, İtalya Yolcusu!
Alman köklü takımlarından Schalke 04'ün formasını giyen milli yıldızlarımızdan Ozan Kabak, devre arasında transfer olmaya hazırlanıyor. Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un listesinde üst sıralarda yer alan Ozan Kabak için Tuttosport'un haberine göre Milan, bir adım öne geçmiş durumda.

Savunma hattında Virgil van Dijk ve Joe Gomez'i kaybeden Liverpool, Dayot Upamecano ve Kalidou Koulibaly gibi isimlerle ilgilenirken özellikle Klopp'un Ozan Kabak konusunda da ısrarcı olduğu aktarılmaktaydı. Fakat oyuncuyu Galatasaray döneminden beri listesinde tutan Milan, transfer görüşmelerinde avantajlı taraf olarak aktarılmakta.

Liverpool'un geçtiğimiz aylarda Ozan Kabak için Schalke ile bir görüşme gerçekleştirdiği fakat devreye giren Milan'ın ocak ayı için oyuncunun menajeri ile transfer görüşmeleri yürüttüğü aktarılmakta. Koronavirüs salgını nedeniyle Schalke'nin 20 ila 30 milyon Pound arasında bir bedele Ozan Kabak'ın takımdan ayrılmasına izin vereceği belirtiliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal