Osmanlıspor Ali Güneş Dönemi

TFF 1. Lig kulüplerinden Osmanlıspor, İsmet Taşdemir'den boşalan teknik adamlık görevine Ali Güneş’i getirdi. Başkent kulübü, deneyimli teknik direktörle gelecek sene opsiyonlu olmakla birlikte anlaşma sağladı.

22.05.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-13:00) Osmanlıspor Ali Güneş Dönemi

Başkent kulübüyle anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen teknik adam Ali Güneş, "Bir dönem ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etme başarısı göstermiş ve Süper Lig'de önemli başarılara imza atmış böylesine değerli bir kulübe geldiğim için oldukça mutluyum. Ben ve ekibime burada çalışma fırsatı veren başta Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik bir takıma sahibimiz. Bu bir yandan avantajken diğer yandan da dezavantaj olabiliyor. Nitekim sezon başından bu yana da öyle olmuş. Genç olmanın vermiş olduğu tecrübesizlikle bireysel hatalardan basit maçlar verilmiş. Bu bireysel hataları en aza indirebilirsek ve takımı bu sezon ligde tutabilirsek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

OSMANLISPOR TEST YAPTIRDI

Osmanlıspor bugün Batıkent Tesisleri'nde yeni tip coronavirüs (Covid-19) testine tabii tutuldu. Başkent takımı açıklanacak test sonuçlarına göre idmanlara başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal