Organik Aşk Filmi Nerede Çekildi?

Organik Aşk 2018 yapımı bir komedi ve aşk filmi. Filmin yönetmenliğini Kâmil Çetin üstlenmiştir. Peki Organik Aşk filmi nerede çekildi? İşte detaylar…

16.07.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:57) Organik Aşk Filmi Nerede Çekildi?

Organik Aşk filminin senaryosu Volkan Girgin'in kaleminden çıkmıştır. Müzikleri Ersin Bisken'e ait olan filmin görüntü yönetmenliğini Eren Nayir yapmıştır.

Organik Aşk filminin oyuncu kadrosunda Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver, Gizem Arıkan, Emre Ertunç, Asuman Dabak ve Suat Ülhan gibi oyuncular bulunuyor. Filmin başrollerini Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç paylaşmaktadır.

Organik Aşk 14 Eylül 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Film toplamda 114 dakika sürmektedir.

Organik Aşk filmi İMDb'de 10 üzerinden 4,0 puan almıştır. Film vizyona girdikten sonra ilk 4 hafta 37.082 tarafından izlenmiştir. İlk 4 hafta içinde 454.127,00 Türk lirası hasılat elde etmiştir.

Organik Aşk filmi gişede büyük bir başarı elde etmese de izleyenler tarafından çekildiği konumlar açısından beğeni toplamıştır.

Filmi izleyenler tarafından Muğla'nın birbirinden güzel köylerinde çekilen film ile ilgili merak edilen konulardan bir tanesi de film sahnelerinin Muğla'nın hangi köylerinde çekildiğidir. Organik aşk filmi nerede çekildi? Organik Aşk filminin konusu nedir? Organik Aşk filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Organik Aşk Filminin Konusu

Organik Aşk filminin konusu Bülent ile Esma'nın arasında geçen inanılmaz aşk hikayesini anlatıyor. Bülent, zengin bir ailenin inşaat şirketinden sorumlu beceriksiz bir çocuğudur. Aile zenginliğini evin babası Celal’e borçludur. Hayatta her konuda başarılı olan Celâl oğlu Bülent konusunda başarısız olmuştur. Celal normalde parasını kullanarak oğlu Bülent’in başarısızlıklarının üstünü kapatsa da artık bu durumdan bıkmıştır. Celal, oğlunun kendi ayakları üzerinde durmasını ister ve ona bir ay süre verir. Bülent 1 ay içerisinde sıfırdan kendi hayatını kurup başarılı işler gerçekleştirmezse babası onu mirasından mahrum bırakacaktır. Bülent bu 1 ay içerisinde başıma çeşitli belalar açar. Belaların yanı sıra bir de düğünden kaçmış Esma ile yolları kesişir. Esma'ya âşık olan Bülent tek başına ayaklarının üzerinde durmaya çalışırken bir yandan da Esma’nın namus davası için peşlerinde olan abisi Davut ile mücadele eder. Bülent ve Esma hem hayatlarını getirecekleri organik köyü hem de organik aşkı bulurlar.

Filmde Esma karakterini Gizem Karaca, Bülent karakterini Mustafa Mert Koç canlandırmaktadır. Bülent'in babası Celal karakterini ise Tarık Pabuççuoğlu canlandırmaktadır. Filmde başrollere Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Asuman Dabak, Emre Ertunç, Gizem Arıkan, Suat Ülhan gibi oyuncular eşlik ediyor.

Organik Aşk Fimi Nerede Çekildi?

Organik Aşk filmi nerede çekildi: Filmin çekimleri için Muğla ilindeki köyler kullanıldı. Köylerin doğal güzelliğini görünce filmin nerelerle çekildiği de seyirci tarafından merak edilmiştir. Köyceğiz, Ortaca, Dalyan ve Fethiye'de çekimler yapıldı. Çekimler esnasında köylerin yerli halkı da filmde oyuncu olarak yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal