Onyekuru'dan Galatasaray'a Şart!

Şu anda Fransız takımı Monaco'da forma giyen Henry Onyekuru tekrardan Galatasaray'ın gündemine geldi. Şampiyonluk yarışında kanat oyuncularından da destek isteyen sarı-kırmızılı takım, Onyekuru kiralamak istiyor. Onyekuru ise, transferle ilgili beklentilerini Galatasaray'a iletti.

03.11.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-14:59) Onyekuru'dan Galatasaray'a Şart!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir kanat oyuncusu katma planları yapan Galatasaray'ın tekrardan Henry Onyekuru'yu gündemine aldığı iddiası ortaya atıldı. Onyekuru'nun ise Galatasaray'a dönmek için bir şart öne sürdüğü belirtildi.

GALATASARAY KİRALAMANIN YOLLARINI ARIYOR

Babel haricinde hücum oyuncularından beklediği performansı bulamayan Galatasaray, Onyekuru'yu listenin ilk sırasına yazdı. Sarı-kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon zorunlu olarak Monaco'ya dönen futbolcuyu kiralamanın yollarını aramaya başladı.

MONACO NE İSTİYOR?

Nijeryalı oyuncu, hazırlık kampına katılsa da Fransız ekibinde istediği başlangıcı yapamadı. Monaco, Onyekuru için Everton'a 13 milyon Euro ödemişti. Bu neden söz konusu rakamın altında da satmak istemiyorlar. Galatasaray'ın ise bu miktarı ödemesi mali tablo göz önüne alındığında imkânsız görünüyor.

‘6 AYLIĞINA GELMEM’

Bunun yanı sıra Henry Onyekuru da Galatasaray'a geri dönmek için bir şart koştu. Onyekuru, ‘Geçen sezon olduğu gibi 6 aylığına Monaco'dan ayrılmak istemiyorum. Bir buçuk yıllık anlaşma sağlarsanız, Galatasaray'a dönmek isterim’ mesajını iletti.

GALATASARAY NE YAPMAYI PLANLIYOR?

23 yaşındaki yıldızın bu talebini geri çevirmeyen sarı-kırmızılı takım, 1 buçuk yıllık kiralık sözleşmeye 2022 yılının yaz ayında geçerli zorunlu satın alma opsiyonu da ekleyecek. 2018'de UEFA ile 4 yıllık iş birliği anlaşması imzalayan Galatasaray'da Finansal Fair Play (FFP) kıskacı 2022 yazında bitecek ve Onyekuru'nun bonservisi için engel kalmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal