Onyekuru Gemileri Yaktı!

TFF Süper Lig temsilcisi Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak top koşturan Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kulübe geri dönmek için her şeyi deniyor. İşte detaylar…

29.09.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-16:34) Onyekuru Gemileri Yaktı!

Galatasaray gelmek için her şeyi yapan Henry Onyekuru Monaco’ya rest çekti. Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun devre ortasında tekrardan kiralanan fakat, sezon sonlanmadan Florya’dan gitmeye mecbur edilen Henry Onyekuru hususunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte teknik ekibin raporu doğrultusunda bu sezon da transfer edilmesi istenen Nijeryalı için Monaco Kulübü ile iletişime geçildi.

ONYEKURU’NUN BU RESTİ GALATASARAY TARAFINI UMUTLANDIRDI

Fakat geçen sezondan bu yana iki takım arasında yaşanan soğuk rüzgarlar transfer sürecinin ileri aşamaya gidememesine neden olurken, Onyekuru’nun gösterdiği karakter Galatasaray camiasını umutlandırdı. Lig 1’de Monaco ile ilk iki karşılaşmaya 11’de başlasa da aldığı sürelerden memnun olmayan son hafta da Strasbourg maçında oyuna giremeyen 23 yaşındaki futbolcu, Monaco yönetimine resti çekti.

'BENDEN FAYDALANILMAYACAKSA BURADA DURMAYAYIM'

Teknik Patron Niko Kovac’la da arası çok iyi olmayan Onyekuru, Monaco idarecilerine “Benden faydalanılmayacaksa burada durmayayım” ifadelerini kullanarak gemileri yaktı.

Galatasaraylı yöneticiler çok kısa zaman içerisinde Onyekuru’nun tekrardan kiralanması için iletişime geçecek.

17 GOL 8 ASİST

Sarı- kırmızılı ekip ile 56 karşılaşmada top koşturan Nijeryalı hücumcu 17 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal