'Onun İçin En Uygun Adres Beşiktaş!'

Portekiz kulübü Vitoria Setubal'de kaleci Bruno Varela ile idman yapan kaleci antrenörü Calos Ribeiro, Varela için en iyi yerin Beşiktaş olduğunu öne sürdü.

18.04.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-17:33) 'Onun İçin En Uygun Adres Beşiktaş!'

Benfica ile 2022 senesine kadar kontratı olan Varela, takımına Ajax'la olan kiralık kontratı sona erince tekrar dönecek. Ajax'ın Bruno Varela'nın bonservisini satın alması beklenmiyor. Yapılan iddialara göre Varela gelecek sezonda Karius'un yerine Beşiktaş kalesini koruyabilir.

EN UYGUN ADRES BEŞİKTAŞ

Varela'nın eski hocalarından Carlos Ribeiro, 25 yaşındaki genç kaleci için en uygun takımın Beşiktaş olduğunu ve Ajax'ta da Onana'nın yedeği olarak kalmak istemeyeceğini iddia ediyor.

GELECEĞİ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM OLUR

Ribeiro, Varela için yaptığı açıklamada; "Kurak bir dönemden geçiyor. Çok fazla oynayamadı. Beşiktaş'a gidip oynamaya başlarsa, geleceği için büyük bir adım olur. Çünkü kenarda beklediği sürece gelişim sağlayamayacak. Gelişebileceği bir kulübe gidip oynaması önemli" şeklinde konuştu.

BENFİCA'DA İŞLER YOLUNDA GİTMEDİ

Ribeiro cümlelerini; "Varela'nın önünde bir seçim yolu var. Beşiktaş'a gidersem, milli takıma tekrar çağrılırım diye düşünüyor. Tıpkı Vitoria'da olduğu gibi. Vitoria'dayken muhteşem bir sezon geçirmişti ama Benfica'da işler yolunda gitmedi." ifadeleriyle sonlandırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal